Teamet

 

Vi er et professionelt hold af engagerede stylister der har stor fokus på kvalitet frem for kvantitet. Vi har alle en stor passion for vores arbejde og elsker at være en del af den kreative tankegang der hjælper dig med at nå præcis det look du ønsker.

 

Vores team forkæler dig

Vi sørger altid for at du som kunde bliver forkælet, og kræset om. Her tilbyder vi bl.a. en dejlig og afslappende hovedbundsmassage, noget lækkert at drikke i form af kaffe, the, kakao, øl, vand og vin til hver behandling samt en hyggelig og dejlig stemning.

Natacha

Daglig leder

Erfaren stylist med den certificerede 4-årige frisøruddannelse og blev færdig udlært i 2016.

Læs mere om Natacha

Natacha er dagligleder af salonen. Hun har den certificerede 4-årige frisøruddannelse og blev udlært i 2016.

”Jeg elsker at lave personlige farveforvandlinger samt tekniske klipninger. Det gælder både de nyeste tendenser, men i høj grad også fokus på klædelighed for den enkelte kunde i stolen. Derudover er jeg også uddannet makeupartist. Jeg elsker at skabe et specielt og smukt look til begivenhedsrige fester, såsom bryllup, galla, konfirmationer mm. ”

Yderligere specialer:
Extensions (herunder både flettemetoden og tapemetoden.)
Curly Girl metoden
Makeup artist

Caroline

Elev

Caroline startede i sommeren 2020 som elev hos os og er fortsat under uddannelse.

Læs mere om Caroline

”Jeg elsker at være en del af frisørfaget. For mig betyder det meget at gøre kunder tilfredse og sende dem ud ad døren med et smil på læben. Jeg kan især godt lide at lave farvebehandlinger, da man ser en kæmpe udvikling, og man får lov til at være kreativ.”

Maria

Elev

Maria startede også i sommeren 2020 som elev hos os. og er ligeledes under uddannelse

Læs mere om Maria
”Jeg er meget kundeorienteret, hvilket skyldes at jeg i mine tidligere uddannelser samt jobs har haft med mennesker at gøre. Jeg er meget social anlagt og er altid klar til at hjælpe. Det jeg elsker mest ved frisørfaget, er at ingen dage er ens, og alle kunder er forskellige på deres helt egen unikke måde. Derudover elsker jeg at kunne være kreativ og udfordre mig selv hver dag. Jeg elsker især at lave flotte farvebehandlinger, opsætninger/style samt klipninger.”